ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Πληροφορίες

Θεωρούμε ότι η βιβλιοθήκη μας κατέχει βασικό και αναγκαίο ρόλο στη διαδικασία των βιβλικών και θεολογικών σπουδών.

Προσφέροντας πρόσβαση σε 21.000 τόμους, η βιβλιοθήκη υποστηρίζει την αποστολή του Κολεγίου λειτουργώντας όχι μόνο ως προέκταση της διδακτικής αίθουσας αλλά και ως πηγή μάθησης που επικουρεί τη διδασκόμενη ύλη και την ανεξάρτητη έρευνα. Μαθητές και καθηγητές χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη για να διευρύνουν την εμπειρία της εκπαίδευσης που λαμβάνει χώρα στην τάξη και στη διακονία.

Ως ένα δυναμικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης για έρευνα σχετική με τη διδασκόμενη ύλη ή για έρευνα ανεξάρτητων ενδιαφερόντων, η βιβλιοθήκη συνεισφέρει στην προώθηση της δια βίου διανοητικής, πολιτιστικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Image hover effect image

library@grbc.gr

Προσφέρεται πρόσβαση σε φωτοτυπικό μηχάνημα και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που συνδέονται με το διαδίκτυο. Η βιβλιοθήκη, όπως και οι άλλοι χώροι, διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με Wi-Fi.

Η βιβλιοθήκη του Κολεγίου είναι ανοιχτή και για επισκέπτες από τις 9:00 έως τις 17:00, οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι να περάσουν πρώτα από τη γραμματεία και να πάρουν ειδική κάρτα επισκέπτη για τη βιβλιοθήκη κατόπιν συνεννόησης με τη βιβλιοθηκάριο.

Η βιβλιοθήκη μας δέχεται δωρεές ακαδημαϊκών βιβλίων που θα εμπλουτίζουν και θα αναβαθμίζουν τη συλλογή της.

Πολιτική Δωρεάς Βιβλίων

Εάν θέλετε να μαθαίνετε νέα και να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις της βιβλιοθήκης, ακολουθήστε μας στο Facebook!