"...ταῦτα παράθου πιστοῖς ἀνθρώποις, οἵτινες ἱκανοὶ ἔσονται καὶ ἑτέρους διδάξαι." - Β' Τιμοθέου 2:2

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Πληροφορίες

Θεωρούμε ότι η βιβλιοθήκη μας κατέχει βασικό και αναγκαίο ρόλο στη διαδικασία των βιβλικών και θεολογικών σπουδών.

Προσφέροντας πρόσβαση σε 21.000 τόμους, η βιβλιοθήκη υποστηρίζει την αποστολή του Κολεγίου λειτουργώντας όχι μόνο ως προέκταση της διδακτικής αίθουσας αλλά και ως πηγή μάθησης που επικουρεί τη διδασκόμενη ύλη και την ανεξάρτητη έρευνα. Μαθητές και καθηγητές χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη για να διευρύνουν την εμπειρία της εκπαίδευσης που λαμβάνει χώρα στην τάξη και στη διακονία.

Ως ένα δυναμικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης για έρευνα σχετική με τη διδασκόμενη ύλη ή για έρευνα ανεξάρτητων ενδιαφερόντων, η βιβλιοθήκη συνεισφέρει στην προώθηση της δια βίου διανοητικής, πολιτιστικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Image hover effect image

library@grbc.gr

Προσφέρεται πρόσβαση σε φωτοτυπικό μηχάνημα/σαρωτή και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που συνδέονται με το διαδίκτυο. Η βιβλιοθήκη, όπως και οι άλλοι χώροι, διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με Wi-Fi.

Η βιβλιοθήκη του Κολεγίου είναι ανοιχτή και για επισκέπτες από τις 9:00 έως τις 17:00, οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι να περάσουν πρώτα από τη γραμματεία και να πάρουν ειδική κάρτα επισκέπτη για τη βιβλιοθήκη κατόπιν συνεννόησης με τη βιβλιοθηκάριο.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε νέα και να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις της βιβλιοθήκης, ακολουθήστε μας στο Facebook!

Στόχοι

Καθώς άμεσος στόχος μας είναι να συμπληρώσουμε τους 25.000 τόμους για την έναρξη μεταπτυχιακού προγράμματος, η βιβλιοθήκη μας δέχεται χρηματικές δωρεές ή δωρεές ακαδημαϊκών βιβλίων που θα εμπλουτίσουν και θα αναβαθμίσουν τη συλλογή της.

Πολιτική Δωρεάς Βιβλίων

Εάν επιθυμείτε να δωρίσετε βιβλία απο την προσωπική σας συλλογή, για λόγους διευκόλυνσης, παρακαλούμε ελέγξτε για διπλότυπα βιβλίων στον κατάλογό μας, καθώς αυτά δεν θα γίνονται δεκτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τη λίστα των βιβλίων σας για έλεγχο στη βιβλιοθηκάριο.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε και υπογράψτε την Πολιτική Δωρεάς Βιβλίων.

Κατάλογος Βιβλίων προς Αγορά

Εάν επιθυμείται να αγοράσετε βιβλία για τη βιβλιοθήκη μας, ο κατάλογός μας βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερώνεται τακτικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας:

Κατάλογος Βιβλίων προς Αγορά

Χρηματική Δωρεά

Εάν επιθυμείτε να παράσχετε χρηματική υποστήριξη για την αγορά βιβλίων, παρακαλούμε ακολουθήστε τις γενικές οδηγίες για ΔΩΡΕΕΣ.  Ως αιτιολογία της κατάθεσής σας συμπληρώστε μαζί με τ' όνομά σας τη λέξη "ΒΙΒΛΙΑ"