"...ταῦτα παράθου πιστοῖς ἀνθρώποις, οἵτινες ἱκανοὶ ἔσονται καὶ ἑτέρους διδάξαι." - Β' Τιμοθέου 2:2

Διαδικασία Εγγραφής Τακτικών Φοιτητών

Υποψήφιοι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα του Κολεγίου μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση εγγραφής από εδώ ή να τη ζητήσουν από τη Γραμματεία του Κολεγίου. Η αίτηση εγγραφής πρέπει να συμπληρωθεί και να κατατεθεί μαζί με τα χρήματα για την εγγραφή (€30), τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν επιστρέφονται.

Για τις συστατικές επιστολές, ο υποψήφιος σπουδαστής θα γράψει μέσα στην αίτησή του τα ονόματα των τριών ατόμων και τις διευθύνσεις τους. Ο Υπεύθυνος Εγγραφών θα έρθει σε επαφή με αυτά τα άτομα και οι συστατικές επιστολές θα σταλούν απευθείας στα γραφεία του Κολεγίου. Με την παραλαβή της αίτησης και των συστατικών επιστολών, το Κολέγιο είναι δυνατόν να καλέσει τον υποψήφιο για προσωπική συνέντευξη, προτού γίνει οριστικά δεκτός. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως. Ανάλογα με την περίπτωση, η διαδικασία εγγραφής μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα. Συνήθως η διαδικασία διαρκεί περίπου ένα μήνα.

Κάθε ακαδημαϊκό έτος διαιρείται σε δύο εξάμηνα, το φθινοπωρινό και το εαρινό.  Το πρώτο ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στα μέσα του Ιανουαρίου. Όσοι θέλουν να σπουδάσουν στο Βιβλικό Κολέγιο οφείλουν να ξεκινήσουν από τα πρώτα μαθήματα το Σεπτέμβριο. Κατ’ εξαίρεση μπορούν να γίνουν δεκτοί φοιτητές και τον Ιανουάριο.

Μαρτυρίες ΦοιτητώνJoOS
ΒιβλιοθήκηΔιεθνές Πρόγραμμα
(Alpha Program)Πιστοποιήσεις