"...ταῦτα παράθου πιστοῖς ἀνθρώποις, οἵτινες ἱκανοὶ ἔσονται καὶ ἑτέρους διδάξαι." - Β' Τιμοθέου 2:2

Προγράμματα σπουδών

Το Κολέγιο προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα εκπαίδευσης:

A. Το Πλήρες Πρόγραμμα (συγκρίσιμο με Bachelor of Theology, τριετές)

Το πρόγραμμα που παρέχει Βεβαίωση Σπουδών στο επίπεδο Β (συγκρίσιμο με Bachelor of Theology και πιστοποιημένο από το European Evangelical Accrediting Association) είναι το κύριο πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού Βιβλικού Κολεγίου. Στόχος του προγράμματος είναι να εμπνεύσει το φοιτητή με το όραμα της παγκόσμιας ιεραποστολής, να εφοδιάσει με τις κατάλληλες ιστορικές, βιβλικές και θεολογικές γνώσεις που θα βοηθή­σουν το φοιτητή να ερμηνεύει ορθά τη Βίβλο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και να εκπαιδεύσει ώστε ο φοιτητής να υπηρετεί αποτελεσματικά σε ποικίλους τομείς του χριστιανικού έργου.

Β. Το Μονοετές Πρόγραμμα

Αν για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση του πλήρους προγράμματος το μονοετές πρόγραμμα σπουδών αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση. Το μονοετές πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει τη βασικότερη απαραίτητη κατάρτιση σε όλους τους τομείς. Αποτελεί δε το «πρώτο έτος» του πλήρους προγράμματος, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκείνον που μπορεί να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εφόσον το επιθυμεί.

Γ. Διεθνές Πρόγραμμα (γνωστό ως «Άλφα» πρόγραμμα) (στην αγγλική γλώσσα)

Προσφέρονται όλα τα μαθήματα του ελληνικού μονοετούς προγράμματος στα αγγλικά. Αυτό το πρόγραμμα εξυπηρετεί ανθρώπους ελληνικής καταγωγής που έχουν ζήσει στο εξωτερικό και δεν κατέχουν καλά τα ελληνικά, ως και επίσης αγγλόφωνα άτομα από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα χρόνο σπουδές στην Ελλάδα.Για λεπτομέρειες του προγράμματος αυτού, απευθυνθείτε στο Διευθυντή των Αγγλόφωνων Προγραμμάτων του Βιβλικού Κολεγίου, κο. Γιαννόπουλο ή με τον κο. JamesFinke. [Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ]

Μαρτυρίες ΦοιτητώνJoOS
ΒιβλιοθήκηΔιεθνές Πρόγραμμα
(Alpha Program)Πιστοποιήσεις