"...ταῦτα παράθου πιστοῖς ἀνθρώποις, οἵτινες ἱκανοὶ ἔσονται καὶ ἑτέρους διδάξαι." - Β' Τιμοθέου 2:2

Βιβλιοθήκη

Θεωρούμε ότι η βιβλιοθήκη μας παίζει ένα αναγκαίο ρόλο στη διαδικασία των Βιβλικών και Θεολογικών σπουδών. Απαρτιζόμενη από 17,000 τόμους, η βιβλιοθήκη υποστηρίζει την αποστολή του Κολεγίου λειτουργώντας ως προέκταση της διδακτικής αίθουσας και ως πηγή μάθησης σε συνάρτηση τόσο με την ύλη του Κολεγίου όσο και με ανεξάρτητη έρευνα. Μαθητές και καθηγητές χρησιμοποιούν την βιβλιοθήκη για να διευρύνουν την εμπειρία της εκπαίδευσης που λαμβάνει χώρα στην τάξη και στη διακονία. Ως ένα δυναμικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης για έρευνα σχετική με την διδακτέα ύλη ή για έρευνα ανεξάρτητων ενδιαφερόντων, η βιβλιοθήκη συνεισφέρει στην προώθηση της δια βίου διανοητικής, πολιτιστικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Είναι εξοπλισμένη με φωτοτυπικό μηχάνημα/scanner και τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών που συνδέονται με το διαδίκτυο. Η βιβλιοθήκη, όπως και οι άλλοι χώροι, διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με wi-fi.

Η βιβλιοθήκη του Κολεγίου είναι ανοιχτή και για επισκέπτες από τις 9:00 έως τις 14:00, οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι να περάσουν πρώτα από την γραμματεία και να πάρουν ειδική κάρτα επισκέπτη για τη βιβλιοθήκη.

Τέλος εάν θέλετε να μαθαίνετε νέα και να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις της βιβλιοθήκης, σας συστήνουμε να κάνετε Like της επίσημη σελίδα της βιβλιοθήκης στο Facebook:

Facebook Page

Search:

Επισκεφθείτε τη συλλογή μας...

Μαρτυρίες ΦοιτητώνJoOS
ΒιβλιοθήκηΔιεθνές Πρόγραμμα
(Alpha Program)Πιστοποιήσεις