"...ταῦτα παράθου πιστοῖς ἀνθρώποις, οἵτινες ἱκανοὶ ἔσονται καὶ ἑτέρους διδάξαι." - Β' Τιμοθέου 2:2

Τζάνετ Σουέλ

(αποφ. Διεθνές Πρόγραμμα)

Το Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πνευματική μου ανάπτυξη και ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ζωής μου. Κατάγομαι από ένα περιβάλλον που δεν είχε σχέση με εκκλησία και ήμουν καινούργια στην πίστη μου στον Θεό όταν έφτασα στην Αθήνα από την Ισλανδία. Το Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο μου επέτρεψε να αφήσω το οικογενειακό μου περιβάλλον και να βάλω γερά θεμέλια στη θεολογία. Οι συμφοιτητές μου, επίσης, μου έδωσαν ένα καλό παράδειγμα για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος του Θεού. Χρειαζόμουνα και τα δύο.

Ο χρόνος που ξόδεψα γνωρίζοντας τους Έλληνες και την ελληνική κουλτούρα ήταν μια ευχάριστη ανανεωτική εμπειρία. Με βοήθησε να διευρύνω τους ορίζοντές μου και να γνωρίσω μια καινούργια γλώσσα, τη γλώσσα με την οποία τώρα διακονώ! Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ξεκίνησα να υπηρετώ σε διάφορες διακονίες με την Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση (ΕΙΕ) και μόλις αποφοίτησα από το κολέγιο το 2005 εντάχθηκα στο προσωπικό της ΕΙΕ, μαζί με άλλους τρεις συμφοιτητές μου.

Συστήνω ανεπιφύλακτα το Διεθνές Πρόγραμμα του Ελληνικού Βιβλικού Κολεγίου και είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξει τη ζωή σου όπως άλλαξε και τη δική μου. Ετοιμάσου να γευθείς προκλήσεις και να μάθεις καινούργια πράγματα για τον Θεό και τον εαυτό σου.

Μαρτυρίες ΦοιτητώνJoOS
ΒιβλιοθήκηΔιεθνές Πρόγραμμα
(Alpha Program)Πιστοποιήσεις