"...ταῦτα παράθου πιστοῖς ἀνθρώποις, οἵτινες ἱκανοὶ ἔσονται καὶ ἑτέρους διδάξαι." - Β' Τιμοθέου 2:2

Κόρτνυ Άρντινγκ

(αποφ. Διεθνές Πρόγραμμα)

Όταν ήρθα στην Ελλάδα για πρώτη φορά δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε το Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο. Αφιέρωσα ένα χρόνο από τη ζωή μου βοηθώντας σ’ ένα κοινοτικό κέντρο για παιδιά. Το πρώτο μου καλοκαίρι εδώ έμαθα για το Κολέγιο και με ενθάρρυναν να σπουδάσω εκεί για όσο καιρό θα ήμουν στην Αθήνα. Δέχτηκα και ευλογήθηκα πάρα πολύ με όσα έμαθα σπουδάζοντας εκεί. Όχι μόνο τις αλήθειες της Βίβλου αλλά και πώς να ζήσω έμπρακτα αυτές τις αλήθειες. Μεγαλύτερη εντύπωση στο Βιβλικό Κολέγιο μου έκαναν οι καθηγητές. Περάσαμε πολύ όμορφο χρόνο μαζί και μάθαμε πάρα πολλά εκτός τάξης, όσο και μέσα στην τάξη. Είναι κάτι περισσότερο από καθηγητές – είναι καθοδηγητές, πνευματικοί ηγέτες, σύμβουλοι και πηγές βαθιάς σοφίας.

Αφού τελείωσα το Βιβλικό Κολέγιο πήγα πίσω στη χώρα μου για να μαζέψω οικονομική υποστήριξη για να επιστρέψω ως ιεραπόστολος στην Ελλάδα. Τώρα βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και δύο χρόνια με πολλές προκλήσεις. Μαθαίνω όμως να αναπαύομαι στα χέρια του Δημιουργού μας, να εμπιστεύομαι τον ουράνιο Πατέρα μας, να αγαπάω όπως Αυτός μας αγάπησε και να παραδίδω τον εαυτό μου για τη δόξα του ονόματός Του.

Αφιέρωσα τη ζωή μου στα παιδιά του κοινοτικού κέντρου και ενθαρρύνομαι να βλέπω τον Θεό στις ζωές αυτών των παιδιών καθώς αναπτύσσονται σε νεαρούς ενήλικες. Είναι τιμή μου να τους δείχνω την αγάπη του Θεού και πόσο ξεχωριστοί είναι στα μάτια Του και στα δικά μας.

Μαρτυρίες ΦοιτητώνJoOS
ΒιβλιοθήκηΔιεθνές Πρόγραμμα
(Alpha Program)Πιστοποιήσεις